Hooghe Beer 20

2295 MX Kwintsheul

06-22891150

Whatsapp via icoon

info@plantenbox.nl

Binnen een dag antwoord

Zuurstofplanten voor huis en kantoor bestellen

Kamerplanten produceren zuurstof, verhogen de luchtvochtigheid in huis en zuiveren ook nog eens de lucht! Dit soort planten noemen we zuurstofplanten, want niet elke plant is hiervoor even effectief. Hoeveel lucht een kamerplant kan zuiveren, hangt af van de soort en grootte van de plant. Bij Plantenbox kun je zuurstofplanten voor huis en kantoor online bestellen, en wij bezorgen ze helemaal gratis aan huis! Welke planten het meest geschikt zijn voor jouw huis of kantoor lees je hieronder.

Kies jouw themaWhatsApp: 0622891150

De grote voordelen van zuurstofplanten

Heb jij wel eens last van droge handen, geïrriteerde ogen, dufheid, of hoofdpijn? Dit kan aan de luchtvochtigheid of luchtcirculatie van je huis of kantoor liggen. Zuurstofplanten zijn dé oplossing hiervoor. De gebouwen waar we in wonen en werken zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd, dat de lucht er vaak te droog is en er dus te weinig zuurstof is in de kamers. Een zuurstofplant is niet alleen bevorderlijk voor de luchtkwaliteit, het is ook bewezen dat ze stress verminderen, het gevoel van welzijn verbeteren en ook de productiviteit verhogen. En dat wil je. Bij Plantenbox ben je aan het juiste adres voor een luchtzuiverende kamerplant! We bezorgen de zuurstofplant desgewenst in een hele leuke cadeauverpakking, voor jezelf of aan iemand die je een leuke zuurstofplant cadeau wilt geven.

3 zuurstofplanten

De beste zuurstofplanten kamerplanten voor huis en kantoor

Vraag jij je af welke kamerplanten goed zijn voor de luchtkwaliteit? Welke plant kan je het beste neerzetten als je schadelijke stoffen uit de lucht wil verwijderen? Wij hebben een ruim assortiment aan zuurstofplanten. Het is wetenschappelijk bewezen dat onderstaande planten hiervoor geschikt zijn, omdat deze groene rakkers schadelijke stoffen binnen no time kunnen verwijderen:

  • Varens: Deze plant verhoogt ook de luchtvochtigheid
  • Monstera: Deze plant heeft niet veel verzorging nodig en kan zowel op een donkere als lichte plek in huis of kantoor staan.
  • Goudpalm: Deze palm zuivert lucht als de beste!
  • Calathea: Niet alleen een blikvanger maar ook een zuurstofplant.
  • Sansevieria: Deze plant is onverwoestbaar (dus uitermate geschikt voor studenten) en ook nog eens luchtzuiverend.

Geef een leuk en duurzaam cadeau: een zuurstofplant

Bij Plantenbox is niet alleen de plant groen, ook het gehele proces eromheen verloopt duurzaam. Van kweek tot verzending. We hechten veel waarde aan de materialen die we gebruiken voor verzending. Zo is onze cadeauverpakking ook op een groene manier geproduceerd en worden onze kassen waar we de groene vriendjes kweken niet verwarmd met gas, maar door aardwarmte. Zo zijn we goed bezig voor mens en natuur en kan iedereen genieten van verantwoord geteelde zuurstofplanten voor in huis of op kantoor.


Kies je thema

WELCOME

49,95

THANK YOU

49,95

JUST FOR YOU

49,95

HOORAY

49,95

HAPPY NEW HOME

49,95

HAPPINESS

49,95

GREEN IS HOT

49,95

GOOD LUCK

49,95

GET WELL SOON

49,95

BEST MOM

49,95
0

Adopteer Regenwoud

De Plantenbox werkt samen met stichting Work with Nature. Onze tropische regenwouden verdwijnen in rap tempo en met de bomen gaat een enorme biodiversiteit verloren. Als het aan ons ligt loopt de jaguar straks weer rond in het door ‘Adopteer Regenwoud’ beschermde regenwoud in Costa Rica! De plek waar veel van onze bijzondere planten hun oorsprong kennen. Om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het doel van de stichting – in de komende tien jaar 2.000 hectare regenwoud beschermen – doneren wij bij elke verkochte Plantenbox een bedrag waarmee de grootte van het oppervlak van de doos in het tropisch regenwoud kan worden beschermd. Hoe meer Plantenboxen, hoe sneller we de jaguar kunnen verwelkomen in een veilig leefgebied. Om dit doel te kunnen realiseren steekt de stichting geld in bescherming, herbebossing, educatie en onderzoek.

wij leveren altijd in de avond tussen 17:30 - 22:30

Volg je pakket

ZAKELIJK ACCOUNT AANVRAGEN

Op rekening bestellen in onze webshop? Dat kan! meld je aan via onderstaand formulier en we laten het je weten zodra jouw account geactiveerd is :-)