Hooghe Beer 20

2295 MX Kwintsheul

06-22891150

Whatsapp via icoon

info@plantenbox.nl

Binnen een dag antwoord

Gemakkelijk tuinplanten online bestellen bij Plantenbox

Eindelijk, het is weer lente! Na al die maanden binnen zitten is het tijd om buiten de zon te gaan aanbidden en buiten te genieten in je tuin of op je balkon. Maar ai ai ai, jouw tuintje is nog lang niet lente-proof. Een tuinplant hier en daar zou niet misstaan in die kille betegelde tuin. Maar waar begin je? Bij Plantenbox kun je naast planten in cadeauverpakking ook tuinplanten online bestellen. Kies voor mooie wit bloeiende tuinplanten, of ga voor vlinderlokkende planten. Onze nieuwe seizoen boxen bevatten alles wat jij nodig hebt om jouw tuin op te fleuren met wat sterke buitenplanten. Inclusief potgrond én ook nog eens gratis aan huis geleverd. Zo kun jij direct aan de slag en daarna lekker chillen in het zonnetje tussen je nieuwe en groene buiten vriendjes.

Kies jouw themaWhatsApp: 0622891150

Buitenplanten maken je tuin af

Wil jij je voortuin opknappen met tuinplanten? Bestel je tuinplanten online bij Plantenbox, rechtstreek uit onze kwekerij want wij kweken ze helemaal zelf. Buitenplanten zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Ook vergt de ene soort meer onderhoud en verzorging dan de andere. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Gelukkig kun je bij ons kiezen uit verschillende tuinplanten. Of je nou een buitenplant zoekt voor die ene lege plek in je tuin of voor de lege potten op het balkon, wij hebben verschillende seizoen boxen gesorteerd op geur, kleur en vlinderlokkende planten. Ga voor het kopen van paars bloeiende buitenplanten met de Purple Love box, of ga voor de Buzzy Bee en lok wat bijtjes naar jouw perkgoed. Wist je dat je al deze tuinplanten ook cadeau kunt doen net zoals onze kamerplant boxen? We bezorgen de buitenplant dan gratis bij een adres naar keuze met een handgeschreven kaartje erbij voor een extra persoonlijke touch!

Tuinplanten online besteld, gratis thuisbezorgd

Klik en bestel wat hippe achtertuin planten en vul de buitenpotten met planten die je tuin weer laten stralen. Met onze vlinderlokkende planten, zoals de vlinderplant voor buiten, zorg jij voor een oase aan vlinders in je tuin. Dat klinkt magisch toch? Nou dat is het ook! Of staan witbloeiende planten beter in jouw achtertuin? Ook die hebben wij in een seizoen box voor je. We bezorgen de buitenplanten gratis aan huis, inclusief wat extra potgrond voor je nieuwe groene rakkers. Je achtertuin of voortuin opknappen met tuinplanten is een fluitje van een cent dankzij onze leuke seizoen boxen. Kijk snel op deze website en zie welke mooie buitenplanten wij voor jou in de aanbieding hebben.


Kies je thema

WELCOME

49,95

THANK YOU

49,95

JUST FOR YOU

49,95

HOORAY

49,95

HAPPY NEW HOME

49,95

HAPPINESS

49,95

GREEN IS HOT

49,95

GOOD LUCK

49,95

GET WELL SOON

49,95

BEST MOM

49,95
0

Adopteer Regenwoud

De Plantenbox werkt samen met stichting Work with Nature. Onze tropische regenwouden verdwijnen in rap tempo en met de bomen gaat een enorme biodiversiteit verloren. Als het aan ons ligt loopt de jaguar straks weer rond in het door ‘Adopteer Regenwoud’ beschermde regenwoud in Costa Rica! De plek waar veel van onze bijzondere planten hun oorsprong kennen. Om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het doel van de stichting – in de komende tien jaar 2.000 hectare regenwoud beschermen – doneren wij bij elke verkochte Plantenbox een bedrag waarmee de grootte van het oppervlak van de doos in het tropisch regenwoud kan worden beschermd. Hoe meer Plantenboxen, hoe sneller we de jaguar kunnen verwelkomen in een veilig leefgebied. Om dit doel te kunnen realiseren steekt de stichting geld in bescherming, herbebossing, educatie en onderzoek.

wij leveren altijd in de avond tussen 17:30 - 22:30

Volg je pakket

ZAKELIJK ACCOUNT AANVRAGEN

Op rekening bestellen in onze webshop? Dat kan! meld je aan via onderstaand formulier en we laten het je weten zodra jouw account geactiveerd is :-)