Hooghe Beer 20

2295 MX Kwintsheul

06-22891150

Whatsapp via icoon

info@plantenbox.nl

Binnen een dag antwoord

Terras- en balkonplanten online kopen voor een bloeiende oase!

Binnen de kortste keren is het super lekker weer in Nederland en dan wil je genieten van het buitenleven. We hebben immers al genoeg binnen gezeten na de verplichte lockdown. Maar oh nee, je terras of balkon is nog niet summer ready en allesbehalve the place to be. Gelukkig kun je via Plantenbox naast kamerplanten ook terras- en balkonplanten online kopen. Een paar klikken en hatsikidee, er staat een toffe plantenbox voor je deur met terrasplanten of balkonplanten. Ready to start, want er wordt ook gratis potgrond bij geleverd zodat jouw groene amigo’s niks tekort komen. We maken het je graag gemakkelijk en daarom hebben we alvast een aantal leuke seizoen boxen samengesteld voor je. Waan je in een paarse oase met onze Purple Love box of begeef je tussen de bijen en vlinders met de Buzzy Bee box. Onze terrasplanten en balkon planten zijn duurzaam gekweekt en komen rechtstreeks van de kwekerij jouw kant op.

Kies jouw themaWhatsApp: 0622891150

Pimp jouw balkon of terras met planten

Je balkon of terras in het zonnetje zetten is met onze seizoen boxen een fluitje van een cent. Zo houden onze geel bloeiende balkonplanten van het zonnetje en zijn het echte sfeermakers. Begeef je in een groene en bloeiende oase met onze terrasplanten die we duurzaam kweken. De terrasplanten en balkonplanten kunnen goed groeien in een plantenbak of pot. En wanneer je meerdere balkon planten en terrasplanten met elkaar combineert, creëer je veel gezelligheid op je buitenplaatsje. Helemaal summer ready als je het ons vraagt!

Doe een terrasplant cadeau

Plantenbox heeft ook onwijs veel leuke kamerplanten die je cadeau kunt doen aan je vrienden, collega’s of familie. Maar wist je dat je ook een terrasplant of balkonplant cadeau kunt doen? Ook hier kun je een persoonlijk berichtje aan toevoegen dat wij met de hand overschrijven voor een extra persoonlijke touch. De terrasplanten kun je voordelig online kopen in onze webshop. We bezorgen de balkonplanten gratis bij jou thuis (of op een ander adres) in een feestelijke kartonnen box. Kies voor de seizoen box Leve de Lente, Gekheid op een Stokje of Perfect Patio en laat je balkon of terras shinen als nooit tevoren. Onze terrasplanten komen vers van de kweker en zijn dus altijd van top kwaliteit.


Kies je thema

WELCOME

49,95

THANK YOU

49,95

JUST FOR YOU

49,95

HOORAY

49,95

HAPPY NEW HOME

49,95

HAPPINESS

49,95

GREEN IS HOT

49,95

GOOD LUCK

49,95

GET WELL SOON

49,95

BEST MOM

49,95
0

Adopteer Regenwoud

De Plantenbox werkt samen met stichting Work with Nature. Onze tropische regenwouden verdwijnen in rap tempo en met de bomen gaat een enorme biodiversiteit verloren. Als het aan ons ligt loopt de jaguar straks weer rond in het door ‘Adopteer Regenwoud’ beschermde regenwoud in Costa Rica! De plek waar veel van onze bijzondere planten hun oorsprong kennen. Om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het doel van de stichting – in de komende tien jaar 2.000 hectare regenwoud beschermen – doneren wij bij elke verkochte Plantenbox een bedrag waarmee de grootte van het oppervlak van de doos in het tropisch regenwoud kan worden beschermd. Hoe meer Plantenboxen, hoe sneller we de jaguar kunnen verwelkomen in een veilig leefgebied. Om dit doel te kunnen realiseren steekt de stichting geld in bescherming, herbebossing, educatie en onderzoek.

wij leveren altijd in de avond tussen 17:30 - 22:30

Volg je pakket

ZAKELIJK ACCOUNT AANVRAGEN

Op rekening bestellen in onze webshop? Dat kan! meld je aan via onderstaand formulier en we laten het je weten zodra jouw account geactiveerd is :-)