VOOR IEDER MOMENT

Bruiloft

Wanneer twee mensen elkaar het ja-woord geven, start een nieuw tijdperk voor het bruidspaar. Een symbolisch huwelijks cadeau voor een sterk fundament is dan een schot in de roos.

Tip! Audrey

Wanneer je Audrey cadeau geeft, maakt dit direct indruk. Audrey is een uniek boompje met zachte groene bladeren en een romantische uitstraling. Blijf in de lieflijke sferen van de bruiloft en maak een statement met deze prachtige plant.

Vaderdag

Gezien het vinden van een passend geschenk voor Vaderdag vaak lastiger is dan voor Moederdag (vrouwen weten vaak wél wat ze willen), trekt de Plantenbox het geefmoment voor Vaderdag naar een hoger niveau! 

Tip! Mels
Vaders verdienen een stoere plant cadeau waarin zij zich kunnen herkennen. Het ideale recept hiervoor is Mels. Een stoere, robuuste plant met donkergroene bladeren. Daarnaast vervult jouw vaderdag geschenk gelijk een belangrijke rol in het huishouden. Mels haalt alle vuile deeltjes uit de lucht en zet ze om in schone zuurstof. Dat is nog eens een dankbaar plant geschenk. 

Moederdag

Moeders vallen, gezien de timing van Moederdag, met hun neus in de boter. Of beter gezegd met hun neus in de bloeiende planten. Tijdens Moederdag heeft de Plantenbox een brede selectie aan prachtige seizoensbloeiers in het assortiment waar geen moeder de verleiding kan weerstaan. Planten die kleurrijk bloeien, heerlijk geuren of vlinders en bijen aantrekken.

Maak het jezelf makkelijk en gooi altijd 6 met de Plantenbox tijdens Moederdag!

Verjaardag

Hoewel Nederlanders vaak al weten wat ze willen voor hun verjaardag en veelal zelfs hun lijstje met verlangens delen, is het kiezen van een passend verjaardagscadeau vaak toch een lastige opgave. Sommige cadeaus hebben het jarenlang goed gedaan; denk aan een fles badschuim & bodylotion, een bloemetje of de cadeaubon.

Wil je jouw geschenk nét iets persoonlijker maken en het verrassingseffect vergroten? Ga dan voor een Plantenbox. Iedere plant is met zorg ingepakt, dat gaat de jarige job enorm waarderen! 

Geboorte

Jonge ouders willen het beste voor hun pasgeboren kindje. Hoewel de kinderkamer vaak al enkele weken voor de geboorte is ingericht zien veel ouders één belangrijk item over het hoofd; een groene plant! Veel groene planten uit de Plantenbox familie hebben een luchtzuiverende eigenschap. Een belangrijke functie binnen de kinderkamer. Planten in de omgeving verbeteren de concentratie met zo’n 15% en zorgen daarnaast voor een betere nachtrust. 

Een nieuw huis

Een nieuw huis brengt veelal een periode van klussen en soms zelfs een pittige verbouwing met zich mee. Wanneer de inrichting dan eenmaal af is, duurt het vervolgens nog even om van een huis een thuis te maken. Verras de nieuwe bewoner(s) met een fijne plant, die de woonkamer, bad- of slaapkamer kleur geeft. De Plantenbox heeft een groene huisgenoot voor interieurstijl en -smaak.

 

Succes

Wanneer iemand voor een grote opgave staat of aan het begin van een nieuw avontuur is het belangrijk om te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Geef diegene een groene en duurzame boost met een dankbaar plantcadeau!  

 

Beterschap

Wanneer iemand zich ziek en ellendig voelt is een bezoek niet altijd gewenst. Met een Plantenbox geef je iemand een opkikker en het gevoel dat je aan hem of haar denkt. Je maakt jouw plantcadeau persoonlijk met een handgeschreven boodschap, die kosteloos bij de ontvanger wordt bezorgd.

Feit! Planten brengen een tal van positieve effecten met zich mee. Een dankbaar geschenk die de ontvanger zeker zal waarderen! 

Welkom

De lijst van to-do’s is vaak flink bij bedrijven die een nieuwe werknemer verwelkomen. Steeds meer bedrijven denken niet alleen aan een inwerkprogramma, maar pakken de introductie groots aan. Maak als werkgever een goede indruk en geef de nieuwe collega een warm welkom met een Plantenbox. Een plant op je werkplek creëert een aangename sfeer. 

Tip!
Planten verhogen de concentratie met zo’n 15%. Die investering is dus snel terugverdiend!

Voltreffer

Keuzestress? Geen zorgen, leg de keuze neer bij de ontvanger en geef een cadeaubon. Zo kan de ontvanger zelf een mooie plant uitzoeken die goed bij diegene past. We hebben cadeaubonnen met een waarde vanaf 10 euro – voor ieder wat wils en gegarandeerd een voltreffer!