Planten showroom

Bekijk hier alle planten

Klik op de plant voor meer informatie!

What about this lady
Audrey is een graag geziene gast in de meeste huiskamers. Audrey brengt namelijk niet alleen sfeer, maar ook schone lucht. Audrey is bijzondere verschijning uit de Ficus familie die je niet zomaar tegen het lijf loopt. Haar botanische naam is Benghalensis.
Audrey
What about this guy
Alii vindt een vochtige grond aangenaam en wenst iedere maand een beetje plantenvoeding. Je kunt de bladeren regelmatig even afspuiten met een plantenspuit en afnemen met een doekje. Schud regelmatig even aan de plant, dan vallen de dode bladeren er vanzelf af.
Alii
What about this guy
Iedereen wenst een Ben in zijn huis te hebben. Ben is een lid uit de Ficusfamilie, zijn naam is afgeleid van zijn botanische naam Benjamina. Hij ziet er gezellig en groen uit en zet giftige stoffen om in zuurstof.
Ben
What about this lady
Danielle is een lid uit de Ficusfamilie en kent de botanische naam benjamina. Ze haalt alle vuile stoffen uit de lucht en zet die om in schone zuurstof. Danielle is een nuttige en gezellige huisgenoot met ontzettend veel bladeren.
Danielle
What about this guy
Houdt Mart goed vochtig, maar niet te nat. Geef ‘m eens in de week een flink glas water en eens per maand plantenvoeding. Je kunt zijn dode bladeren weghalen door ze op ongeveer 2 cm van de stam af te knippen. De luchtwortels mag je wegknippen vanaf de stam.
Mart
What about this guy
Mels is (sub)topische verschijning en een bijzonder exemplaar uit de Ficusfamilie. De botanische naam is Ficus melany.
Mels
WHAT ABOUT THIS GUY
Mo is een bijzonder exemplaar binnen zijn Ficusfamilie. Zijn naam Mo is afgeleid van de botanische naam moclame. Mo is een gezellige huisgenoot en heeft ontzettend veel bladeren.
Ficus Mo
What about this guy
Pieter is een Strelitzia en wordt op z’n Hollands vooral ‘paradijsvogelbloem’ genoemd. Hij heeft deze naam te danken aan zijn typisch iconische bloemen die de vorm hebben van de kop van een paradijsvogel.
PIETER_PLANTENBOX
What about this guy
Doris wordt door de specialisen Portadora genoemd. Hij wordt gekenmerkt door zijn grote groene glimmende bladeren en opvallende bruin rode “spikkels” op de stam. Doris is een tropische plant en behoort tot de plantenfamilie Araceae. Doris komt oorsponkelijk uit Zuidoost-Azië.
Doris
What about this guy
Stingray wordt door de specialisten Lauterbachiana genoemd. Gekenmerkt door mooie golvende bladeren waarvan de bladstelen en de onderkant van het blad roodgekleurd is. Stingray is een tropische plant uit de Aracea plantenfamilie. Deze bijzondere verschijning komt komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië.
Stinray
What about this guy
Danny wordt door de Specialisten noemen Scandens genoemd en is een Philodendron. Danny is een bekende uit de grote plantenfamilie Araceae en komt oorspronkelijk uit de vochtige en tropische bossen in Zuid- en Midden-Amerika. Danny heeft groene, hartvormige bladeren en dunne klimmende stengels. Van alle Philodendrons is Danny de sterkste.
Danny
What about this guy
Ruben kent de botanische naam Erubescens. De Specialisten noemen Ruben ‘Red Emerald’. Deze naam heeft hij te danken aan zijn wijnrode stengels en rode steunbladeren. Ruben is een tropische klimplant. Ruben behoort tot de Araceae, een bekende plantenfamilie. Ruben is een enorm sterke plant.
Ruben
What about this guy
Barry is een bananenboom en kent de originele naam Musa. De Musa heeft een groot voordeel ten opzichte van zijn meeste familieleden en dat is dat hij eetbare, heerlijke vruchten geeft. De snel groeiende plant wordt gekenmerkt door de groene, ontrollende bladeren waarop een mooie blauwe waas en paars-rode vlekken zichtbaar zijn.
Bananenplant barry