Hooghe Beer 20

2295 MX Kwintsheul

06-22891150

Whatsapp via icoon

info@plantenbox.nl

Binnen een dag antwoord

Planten online kopen, vers van de kweker en gratis thuisbezorgd!

De mooiste groene platen koop je gemakkelijk online bij Plantenbox, dé specialist in binnenplanten en seizoensplanten. Van prachtige grote en groene planten, tot heel makkelijk te verzorgen easy care planten. Planten online kopen gaat net zoals bij kleding, je kiest de plant online uit die jij wilt kopen of cadeau wil doen en wij bezorgen ‘m aan huis! In een onwijs leuke doos waar je van gaat stralen. We hebben een leuk assortiment kamerplanten in de aanbieding, waaronder alle soorten uit de top 10 planten voor in huis zoals de Monstera plant en de Ficus. Maar we hebben nog meer groene vriendjes voor je in petto. Vers van de kweker en gratis thuisbezorgd waar en wanneer jij wilt!

Kies jouw themaWhatsApp: 0622891150

Groene planten online bestellen

Een plant cadeau geven is altijd leuk! Of cadeau aan jezelf geven natuurlijk. Zeker als diegene, of jijzelf, een plantenliefhebber is. Bij Plantenbox wordt je groene vriendje in een supertoffe cadeauverpakking geleverd. En het mooiste van alles: je kunt zelf de doos kiezen. We hebben voor elke gelegenheid wel een toffe doos ontworpen, bijvoorbeeld speciaal voor je moeder, vrienden die een nieuw huis hebben, iemand die je graag beterschap wilt wensen of als verjaardagscadeau een plantje wil geven. Bekijk online ons assortiment en kies de geschikte cadeauverpakking. Weet je niet welke plant je moet bestellen om cadeau te doen? Dan is er altijd nog een cadeaubon die je kunt schenken. Zo kan de ontvanger zelf een groene plant uitkiezen en thuis laten bezorgen. Wel zo handig nietwaar!

Online bestelde planten van Plantenbox

Kies uit de top 10 planten voor in huis

Bij Plantenbox bestel je planten rechtstreeks van de kweker en dat voor een verrassende prijs. En we bezorgen deze ook nog eens gratis bij je thuis. Ons assortiment aan planten bestaat uit een selectie van de meest geliefde planten van dit moment. Zo kun je er de top 10 planten voor in huis vinden, maar ook andere speciale groene planten. Iemand verrassen met een mooie Monstera plant kan natuurlijk ook! Wij zijn er helemaal op ingericht om een Plantenbox cadeau te doen aan vrienden, familie, collega’s of andere relaties. Maak het cadeautje extra persoonlijk door er een berichtje aan toe te voegen. Deze schrijven wij over met de hand voor een extra persoonlijke touch. Ook aan zakelijke relaties kun je uiteraard een Plantenbox cadeau doen!


Kies je thema

WELCOME

49,95

THANK YOU

49,95

JUST FOR YOU

49,95

HOORAY

49,95

HAPPY NEW HOME

49,95

HAPPINESS

49,95

GREEN IS HOT

49,95

GOOD LUCK

49,95

GET WELL SOON

49,95

BEST MOM

49,95
0

Adopteer Regenwoud

De Plantenbox werkt samen met stichting Work with Nature. Onze tropische regenwouden verdwijnen in rap tempo en met de bomen gaat een enorme biodiversiteit verloren. Als het aan ons ligt loopt de jaguar straks weer rond in het door ‘Adopteer Regenwoud’ beschermde regenwoud in Costa Rica! De plek waar veel van onze bijzondere planten hun oorsprong kennen. Om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het doel van de stichting – in de komende tien jaar 2.000 hectare regenwoud beschermen – doneren wij bij elke verkochte Plantenbox een bedrag waarmee de grootte van het oppervlak van de doos in het tropisch regenwoud kan worden beschermd. Hoe meer Plantenboxen, hoe sneller we de jaguar kunnen verwelkomen in een veilig leefgebied. Om dit doel te kunnen realiseren steekt de stichting geld in bescherming, herbebossing, educatie en onderzoek.

wij leveren altijd in de avond tussen 17:30 - 22:30

Volg je pakket

ZAKELIJK ACCOUNT AANVRAGEN

Op rekening bestellen in onze webshop? Dat kan! meld je aan via onderstaand formulier en we laten het je weten zodra jouw account geactiveerd is :-)