Planten online kopen

HOME-PAGE-DESKTOP

Planten online kopen, vers van de kweker en gratis thuisbezorgd!

De mooiste groene platen koop je gemakkelijk online bij Plantenbox, dé specialist in binnenplanten. Van prachtige grote en groene planten, tot heel makkelijk te verzorgen planten. Planten online kopen is net zoals kleding online kopen, je kiest de plant online uit die jij wilt kopen of cadeau wil doen en wij bezorgen ‘m aan huis! In een onwijs leuke doos waar je van gaat stralen. We hebben een leuk assortiment kamerplanten in de aanbieding, waaronder de top 10 planten voor in huis zoals de Monstera plant en de Ficus. Maar we hebben nog meer groene vriendjes voor je in petto. Vers van de kweker en thuisbezorgd waar en wanneer jij wilt!

Kies jouw themaWhatsApp: 0622891150

Groene planten online bestellen

Een plant cadeau geven is altijd leuk! Of cadeau aan jezelf natuurlijk. Zeker als diegene, of jijzelf, een plantenliefhebber is. Bij Plantenbox wordt je groene vriendje in een supertoffe cadeauverpakking geleverd. En het mooiste van alles: je kunt zelf de doos kiezen. We hebben voor elke gelegenheid wel een toffe doos ontworpen, bijvoorbeeld speciaal voor je moeder, vrienden die een nieuw huis hebben, iemand die je graag beterschap wil wensen of als verjaardagscadeau een plantje wil geven. Bekijk online ons assortiment en kies de geschikte cadeauverpakking. Weet je niet welke plant je moet bestellen om cadeau te doen? Dan is er altijd nog een cadeaubon die je kunt schenken. Zo kan de ontvanger zelf een groene plant uitkiezen en thuis laten bezorgen. Wel zo handig!

Online bestelde planten van Plantenbox

Kies uit de top 10 planten voor in huis

Bij Plantenbox bestel je planten rechtstreeks bij de kweker voor een verrassende prijs. En we bezorgen ‘m ook nog eens bij je thuis. Ons assortiment aan planten bestaat uit een selectie van de meest geliefde planten van dit moment. Zo kun je er de top 10 planten voor in huis vinden, maar ook andere speciale groene planten. Iemand verrassen met een mooie Monstera plant kan natuurlijk ook! Wij zijn er helemaal op ingericht om een Plantenbox cadeau te doen aan vrienden, familie, collega’s of andere relaties. Maak het cadeautje extra persoonlijk door er een berichtje aan toe te voegen. Deze schrijven wij over met de hand voor een extra persoonlijke touch. Ook aan zakelijke relaties kun je een Plantenbox cadeau doen!


Kies jouw thema