Hooghe Beer 20

2295 MX Kwintsheul

06-22891150

Whatsapp via icoon

info@plantenbox.nl

Binnen een dag antwoord

Een plant cadeau laten bezorgen

Baal jij ervan dat je goede vriend geen housewarming heeft kunnen geven zoals dat hoort, of omdat je oma haar verjaardag niet heeft kunnen vieren zoals voorgaande jaren? En wil je toch graag een origineel cadeautje aan diegene geven, thuisbezorgd en wel, om ze extra in het zonnetje te zetten en te verrassen? Bij Plantenbox ben je aan het juiste adres voor cadeautips voor mannen en vrouwen. Wij versturen namelijk een mooie groene kamerplant in een leuke mand of pot naar iemand die jij mist of graag wilt verrassen. Wat zo leuk is aan een plantcadeau van Plantenbox, is de unieke cadeauverpakking. We hebben verpakkingen voor allerlei ‘gelegenheden’ en voor zowel hem als haar. Voor die lieve vriend of vriendin die je mist, de verjaardag van een dierbare, een housewarming cadeau, een thank you verpakking of een ‘Get well soon’ cadeauverpakking. Onze website is er helemaal op ingericht om een plant kado te laten bezorgen in deze gekke corona tijden. Voor welke groene sfeermaker ga jij?

Kies jouw themaWhatsApp: 0622891150

Het perfecte ‘Ik mis je’ cadeau

Je kunt natuurlijk een kaartje sturen dat je iemand mist. Maar wij hebben een veel leuker en origineel idee, namelijk onze ontzettend leuke Plantenboxen. In ons assortiment hebben we allerlei populaire kamerplanten, die iedereen graag in zijn of haar interieur zou willen hebben. Een mooie monstera plant, de paradijsvogelbloem plant, een tropische ficus, een Alocasia of een philodendron. Wij kweken alle planten in eigen kas en bezorgen ze gratis via de post in een geweldige cadeauverpakking bij wie jij maar wil! Een plantcadeau is een perfect "Ik mis je cadeau" bij bepaalde gelegenheden.

Plant-cadeau bezorgen

Duurzaam en origineel cadeau laten bezorgen kan

Vraag jij je wel eens af: ‘Hoe kan ik tijdens corona een leuk en origineel cadeau aan huis laten bezorgen?’ Want ook in deze corona tijd zijn vrienden, familie en je lovebird jarig. Met een plantcadeau zit je zeker goed, en al helemaal dankzij de leuke en originele verpakkingen van Plantenbox. Deze geweldige verpakking alleen al tovert een glimlach van oor tot oor op het gezicht van de ontvanger. En dan heeft diegene de inhoud nog niet eens gezien! Om het extra persoonlijk te maken, kun je een lief berichtje schrijven, die wij dan met de hand op een kaartje herschrijven als finishing touch. De bezorging van dit corona cadeau is in de prijs inbegrepen. Absoluut een origineel en leuk ik mis je cadeau tijdens corona.


Kies je thema

WELCOME

49,95

THANK YOU

49,95

JUST FOR YOU

49,95

HOORAY

49,95

HAPPY NEW HOME

49,95

HAPPINESS

49,95

GREEN IS HOT

49,95

GOOD LUCK

49,95

GET WELL SOON

49,95

BEST MOM

49,95
0

Adopteer Regenwoud

De Plantenbox werkt samen met stichting Work with Nature. Onze tropische regenwouden verdwijnen in rap tempo en met de bomen gaat een enorme biodiversiteit verloren. Als het aan ons ligt loopt de jaguar straks weer rond in het door ‘Adopteer Regenwoud’ beschermde regenwoud in Costa Rica! De plek waar veel van onze bijzondere planten hun oorsprong kennen. Om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het doel van de stichting – in de komende tien jaar 2.000 hectare regenwoud beschermen – doneren wij bij elke verkochte Plantenbox een bedrag waarmee de grootte van het oppervlak van de doos in het tropisch regenwoud kan worden beschermd. Hoe meer Plantenboxen, hoe sneller we de jaguar kunnen verwelkomen in een veilig leefgebied. Om dit doel te kunnen realiseren steekt de stichting geld in bescherming, herbebossing, educatie en onderzoek.

wij leveren altijd in de avond tussen 17:30 - 22:30

Volg je pakket

ZAKELIJK ACCOUNT AANVRAGEN

Op rekening bestellen in onze webshop? Dat kan! meld je aan via onderstaand formulier en we laten het je weten zodra jouw account geactiveerd is :-)