Plant cadeau laten bezorgen

HOME-PAGE-DESKTOP

Een plant cadeau laten bezorgen, helemaal corona proof!

Baal jij ervan dat je goede vriend geen housewarming heeft kunnen geven zoals dat hoort, of dat je oma haar verjaardag niet heeft kunnen vieren als voorgaande jaren? En wil je graag een corona proof cadeautje aan diegene geven, om ze extra in het zonnetje te zetten en te verrassen? Bij Plantenbox ben je aan het juiste adres. Wij verzenden een mooie groene kamerplant in een leuke mand of pot bij iemand die jij mist of graag wil verrassen. Wat zo leuk is aan een plantcadeau van Plantenbox, is de unieke cadeauverpakking. We hebben verpakkingen voor allerlei ‘gelegenheden’. Voor die lieve vriend of vriendin die je mist, de verjaardag van een dierbare, een housewarming cadeau, een thank you verpakking of een ‘Get well soon’ cadeauverpakking. Onze website is er helemaal op ingericht om een plant kado te laten bezorgen in deze gekke corona tijden. Voor welke groene sfeermaker ga jij?

Kies jouw themaWhatsApp: 0622891150

Het perfecte ‘Ik mis je’ cadeau

Je kunt natuurlijk een kaartje sturen dat je iemand mist. Maar wij hebben een veel leuker en origineel idee, namelijk onze ontzettend leuke Plantenbox. In ons assortiment hebben we allerlei populaire kamerplanten, die iedereen graag in zijn of haar interieur zou willen hebben. Een mooie monstera plant, de paradijsvogelbloem plant of een tropische ficus plant. Wij kweken ze in eigen kas en bezorgen ze gratis in een geweldige cadeauverpakking bij wie jij maar wil! Een plantcadeau is een perfect "Ik mis je cadeau" tijdens corona, nu we onze contacten moeten beperken.

Plant-cadeau bezorgen

Corona of niet: Duurzaam en origineel cadeau laten bezorgen kan

Vraag jij je wel eens af: ‘Hoe kan ik tijdens corona een leuk en origineel cadeau laten thuisbezorgen?’. Want ook in deze corona tijd zijn vrienden, familie en je lovebird jarig. Met een plantcadeau zit je zeker goed, en al helemaal dankzij de leuke verpakkingen van Plantenbox. Deze geweldige verpakking alleen al tovert een glimlach van oor tot oor op het gezicht van de ontvanger. En dan heeft diegene de inhoud nog niet eens gezien! Om het extra persoonlijk te maken, kun je een lief berichtje schrijven, die wij dan met de hand op een kaartje herschrijven als finishing touch. De bezorging van dit corona cadeau is in de prijs inbegrepen. Absoluut een origineel en leuk ik mis je cadeau tijdens corona.


Kies jouw thema