Hooghe Beer 20

2295 MX Kwintsheul

06-22891150

Whatsapp via icoon

info@plantenbox.nl

Binnen een dag antwoord

Het ultieme moederdag cadeau voor plantenliefhebbers

Is jouw moeder een echte plantfanaat? Heeft zij allerlei soorten planten in huis staan en gaat haar hart sneller kloppen zodra ze in de buurt is van een tuincentrum? Dan verras jij haar absoluut met een plant als haar leukste moederdag cadeau. Van een plant kan ze langer genieten dan van een bosje bloemen. Bij Plantenbox zit je helemaal goed voor een origineel moederdag cadeau, dat je ook nog eens eenvoudig online kunt bestellen en laten bezorgen op een plaats en tijdstip naar wens. Handig in dit corona tijdperk. Voeg er een persoonlijke boodschap aan toe en moeders zal voor altijd aan jou denken bij deze plant.

Kies jouw themaWhatsApp: 0622891150

Een plant als moederdag cadeau laten bezorgen

We begrijpen dat je het liefste bij je moeder langs gaat om haar een moederdag cadeau te geven. En een dikke knuffel en kus. Maar omdat dit niet altijd mogelijk is, hebben we een origineel moederdag cadeau voor jou in petto, thuisbezorgd en wel. Bij Plantenbox bestel je online namelijk een geweldige plant, die wij in een mooie verpakking bij jouw lieve moeder thuis bezorgen. We hebben een speciale cadeauverpakking met 'Best Mom' erop, of 'Just for You'. Kies een plant uit ons assortiment die jij graag kado wil geven en voeg er een mand of pot aan toe. Laat ook een persoonlijk berichtje achter, deze zullen wij met de hand op een kaartje schrijven. Twijfel je te veel welke plant je moeder leuk zal vinden? Geef haar dan een cadeaubon van Plantenbox als moederdag cadeau, zo kan ze zelf haar nieuwe groene vriendje uitzoeken op onze website.

Plant als moederdagcadeau

Duurzaam en leuk: een plant cadeau geven

Een Plantenbox is een origineel en groen cadeau. Letterlijk en figuurlijk, want wij kweken de planten zelf op een duurzame manier en ook de verzending gebeurt zo duurzaam mogelijk. Zo zijn de kartonnen boxen duurzaam en maken we gebruik van gerecycled plastic en vermijden we chemische materialen. Daarnaast doneren we bij elke verkochte Plantenbox een bedrag waarmee de grootte van het oppervlak van de doos in het tropisch regenwoud kan worden beschermd. Zo dragen we ons steentje bij aan een beter milieu voor mens en dier. Een moederdag cadeau online kopen met een mooi verhaal, met welke plant ga jij je moeder dit jaar verrassen?


Kies je thema

WELCOME

49,95

THANK YOU

49,95

JUST FOR YOU

49,95

HOORAY

49,95

HAPPY NEW HOME

49,95

HAPPINESS

49,95

GREEN IS HOT

49,95

GOOD LUCK

49,95

GET WELL SOON

49,95

BEST MOM

49,95
0

Adopteer Regenwoud

De Plantenbox werkt samen met stichting Work with Nature. Onze tropische regenwouden verdwijnen in rap tempo en met de bomen gaat een enorme biodiversiteit verloren. Als het aan ons ligt loopt de jaguar straks weer rond in het door ‘Adopteer Regenwoud’ beschermde regenwoud in Costa Rica! De plek waar veel van onze bijzondere planten hun oorsprong kennen. Om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het doel van de stichting – in de komende tien jaar 2.000 hectare regenwoud beschermen – doneren wij bij elke verkochte Plantenbox een bedrag waarmee de grootte van het oppervlak van de doos in het tropisch regenwoud kan worden beschermd. Hoe meer Plantenboxen, hoe sneller we de jaguar kunnen verwelkomen in een veilig leefgebied. Om dit doel te kunnen realiseren steekt de stichting geld in bescherming, herbebossing, educatie en onderzoek.

wij leveren altijd in de avond tussen 17:30 - 22:30

Volg je pakket

ZAKELIJK ACCOUNT AANVRAGEN

Op rekening bestellen in onze webshop? Dat kan! meld je aan via onderstaand formulier en we laten het je weten zodra jouw account geactiveerd is :-)