Origineel kerstgeschenk

Een kerstgeschenk met planten: super origineel!

Of je nu op zoek bent naar een kerstgeschenk voor je moeder, je vriendin of een werknemer, een kerstpakket met plant is altijd goed! Er zijn maar weinig mensen die niet van planten houden en ze staan leuk in elk interieur. Daarnaast is het bovendien een super origineel kerstgeschenk, want het is weer eens wat anders dan de standaard doos met lekkernijen of een cadeaubon. Verras dus vrienden, familie, werknemers en zelfs klanten met een kerstpakket met plant! Met de juiste verzorging en een flinke portie liefde hebben ze daar jarenlang plezier van, wat een mooie gedachte is achter het geven van een kerstgeschenk.

Kies jouw themaWhatsApp: 0622891150

Zakelijk kerstpakket voor mannen en vrouwen

Zoek je een origineel kerstcadeau voor je personeel of klantenkring? Doordat planten leuk zijn voor zowel mannen als vrouwen, kun je prima iedereen hetzelfde kerstpakket cadeau doen, handig! Bij Plantenbox weten we precies hoe we zo’n kerstpakket met plant moeten verpakken, namelijk super feestelijk, en indien gewenst met een persoonlijke boodschap voor hem of haar. We kunnen ze zowel in kleine als in grote oplagen versturen, en zowel naar het betreffende bedrijfsadres (waar iedereen werkt), als naar de adressen van personeelsleden en klanten zelf. Wat dat betreft nemen we je met zo’n zakelijk kerstpakket al het gedoe uit handen, en zorgen wij ervoor dat het bij de juiste mensen terecht komt. Het enige wat je hoeft te doen is te kiezen welke plant (of planten) je als kerstcadeau wilt geven, en wij doen de rest!

Origineel kerstcadeau aan huis

Het fijne aan onze service is dat deze zowel door bedrijven als door particulieren te gebruiken is. Of je nu een kerstcadeau aan huis wil bezorgen voor je werknemers, of gewoon voor een goede vriend of familie die ver weg woont, alles is mogelijk! Jij kiest uit ons grote assortiment de plant die je als kerstpakket wilt laten inpakken, en wij bezorgen deze desgewenst aan het adres van de ontvanger. Dit neemt natuurlijk niet weg dat je ook gewoon een plant voor jezelf kunt bestellen, zeker als je zelf van niemand een kerstpakket verwacht. Planten zijn wat ons betreft voor iedereen het perfecte kerstgeschenk, en dus ook voor jou!

Ga voor een 100% duurzaam kerstpakket

Bij Plantenbox doen we er alles aan om op een zo duurzame en milieuvriendelijke wijze te ondernemen. Dit zie je terug in onze werkwijze, ons assortiment en zelfs onze milieuvriendelijke verpakkingen. Als je op zoek bent naar een duurzaam kerstpakket ben je bij ons dus aan het juiste adres. Bovendien bezorg je de ontvanger niet alleen een kerstgeschenk dat op duurzame wijze is samengesteld, maar ook een gezelligere en gezondere leefomgeving. Planten hebben namelijk een zeer positief effect op je humeur, ze produceren zuurstof, en sommige planten hebben zelfs een zuiverende werking op de lucht! Een zeer duurzaam kerstgeschenk met een extra goed gevoel dus!

Hoe bestel je een kerstcadeau met plant?

In onze webshop kies je simpelweg het type plant dat je in het kerstcadeau wilt doen, waarna je tijdens het bestellen de gegevens invult van de gelukkige ontvanger. Zijn dit meerdere mensen (bijvoorbeeld een groep personeelsleden), neem dan even contact met ons op via info@plantenbox.nl, dan vertellen we je graag alles over de mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld dat zakelijke kerstcadeau betalen op rekening, als je dat prettig vindt. We denken graag met je mee om het je zo makkelijk mogelijk te maken, of je nu 50 kerstpakketten met planten bestelt, of er simpelweg één aan een goede vriendin wilt sturen.


Kies je thema

WELCOME

49,95

THANK YOU

49,95

JUST FOR YOU

49,95

HOORAY

49,95

HAPPY NEW HOME

49,95

HAPPINESS

49,95

GREEN IS HOT

49,95

GOOD LUCK

49,95

GET WELL SOON

49,95

BEST MOM

49,95