Origineel beterschap cadeau

HOME-PAGE-DESKTOP

Een origineel beterschap cadeau schenken

Als een dierbare van je in de lappenmand zit, wil je hem of haar graag een hart onder te riem steken. Dit kun je natuurlijk doen door een beterschapskaart of een klein cadeautje zoals bloemen of een klein verwenpakketje. Want hoe oud je ook bent, van ziek zijn wordt niemand vrolijk. Een verrassing ontvangen als je dan thuis zit maakt je dag helemaal goed. En al helemaal als het een leuke plant in een indrukwekkende verpakking is! Via Plantenbox kun je namelijk een plant online bestellen, leuk om als beterschap cadeau te doen. Dat is toch veel origineler dan een bosje bloemen dat snel verwelkt?

Kies jouw themaWhatsApp: 0622891150

Een duurzaam beterschap cadeau

Je ziet vaak dat mensen een bos bloemen opsturen naar een zieke vriend, collega of familielid. Helaas zijn deze na een week verwelkt en is het vrolijke aanzicht weg. Daarom is een plant cadeau doen een veel leuker en duurzamer alternatief. Een plant blijft (meestal) langer goed, en het is ook leuk voor de zieke om de plant te kunnen verzorgen en een leuk plekje in huis te geven. Want als je ziek bent, breng je toch vrijwel de meeste tijd thuis door. Een mooie luchtzuiverende plant is daarom ook ideaal om kado te geven. Onze Plantenbox is letterlijk en figuurlijk groen, want het hele proces verloopt bij ons duurzaam. Van het kweken van de planten tot aan de bezorging. Zo zijn we goed bezig voor mens en dier, zodat ook de volgende generatie kan genieten van de natuur.

Planten als beterschap-cadeau thuis laten bezorgen

Beterschap cadeau online bestellen

Nu dat Nederland in lockdown is, is online bestellen de makkelijkste manier. Bij Plantenbox maken we er graag een feestje van, en bezorgen we een leuke verrassing bij de zieke. Jij hoeft alleen maar online aan te klikken welke plant en cadeauverpakking je wilt (spoiler alert: we hebben een 'Get well soon' verpakking), en wij zorgen ervoor dat deze wordt thuisbezorgd op een plek en tijdstip naar keuze. Bovendien kun je er ook nog eens een persoonlijke boodschap aan toevoegen, die wij met de hand op een kaartje schrijven. Dit geeft jouw beterschap cadeau een extra persoonlijke touch. Wie wordt er nou niet blij van een plant in een mooie verpakking?


Kies jouw thema