Hooghe Beer 20

2295 MX Kwintsheul

06-22891150

Whatsapp via icoon

info@plantenbox.nl

Binnen een dag antwoord

Een origineel beterschap cadeau geven

Als een dierbare van je in de lappenmand zit, wil je hem of haar graag een hart onder te riem steken. Dit kun je natuurlijk doen door een beterschapskaart of een klein cadeautje zoals bloemen of een klein verwenpakketje. Want hoe oud je ook bent, van ziek zijn wordt niemand vrolijk. Een verrassing ontvangen als je dan thuis zit maakt je dag helemaal goed. En al helemaal als het een leuke plant in een fleurige verpakking is! Via Plantenbox kun je namelijk een plant online bestellen, leuk om als beterschap cadeau te doen. Dat is toch veel origineler en duurzamer dan een bosje bloemen dat snel verwelkt?

Kies jouw themaWhatsApp: 0622891150

Een duurzaam beterschap cadeau

Je ziet vaak dat mensen een bos bloemen opsturen naar een zieke vriend, collega of familielid. Helaas zijn deze na een week verwelkt en is het vrolijke aanzicht weg. Daarom is een plant cadeau doen een veel leuker en duurzamer alternatief. Een plant blijft langer goed, en het is ook leuk voor de zieke om de plant te kunnen verzorgen en een leuk plekje in huis te geven. Want als je ziek bent, breng je toch vrijwel de meeste tijd thuis door. Een mooie luchtzuiverende plant is daarom ook ideaal om kado te geven. Onze Plantenbox is letterlijk en figuurlijk groen, want het hele proces verloopt bij ons duurzaam. Van het kweken van de planten tot aan het versturen via de post. Zo zijn we goed bezig voor mens en milieu, zodat ook de volgende generatie kan genieten van de natuur.

Planten als beterschap-cadeau thuis laten bezorgen

Beterschap cadeau online bestellen

In tijden van Corona en de lockdown heeft het online bestellen een enorme vlucht genomen. Bij Plantenbox maken we graag een feestje van deze online bestellingen, en bezorgen we een leuke verrassing bij de zieke. Jij hoeft alleen maar online aan te klikken welke plant en cadeauverpakking je wilt (spoiler alert: we hebben een 'Get well soon' verpakking), en wij zorgen ervoor dat deze wordt thuisbezorgd op een plek en tijdstip naar keuze. Bovendien kun je er ook nog eens een persoonlijke boodschap aan toevoegen, die wij met de hand op een kaartje schrijven. Dit geeft jouw leukste beterschap cadeau een extra persoonlijke touch. Wie wordt er nou niet blij van een plant in een mooie verpakking?


Kies je thema

WELCOME

49,95

THANK YOU

49,95

JUST FOR YOU

49,95

HOORAY

49,95

HAPPY NEW HOME

49,95

HAPPINESS

49,95

GREEN IS HOT

49,95

GOOD LUCK

49,95

GET WELL SOON

49,95

BEST MOM

49,95
0

Adopteer Regenwoud

De Plantenbox werkt samen met stichting Work with Nature. Onze tropische regenwouden verdwijnen in rap tempo en met de bomen gaat een enorme biodiversiteit verloren. Als het aan ons ligt loopt de jaguar straks weer rond in het door ‘Adopteer Regenwoud’ beschermde regenwoud in Costa Rica! De plek waar veel van onze bijzondere planten hun oorsprong kennen. Om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het doel van de stichting – in de komende tien jaar 2.000 hectare regenwoud beschermen – doneren wij bij elke verkochte Plantenbox een bedrag waarmee de grootte van het oppervlak van de doos in het tropisch regenwoud kan worden beschermd. Hoe meer Plantenboxen, hoe sneller we de jaguar kunnen verwelkomen in een veilig leefgebied. Om dit doel te kunnen realiseren steekt de stichting geld in bescherming, herbebossing, educatie en onderzoek.

wij leveren altijd in de avond tussen 17:30 - 22:30

Volg je pakket

ZAKELIJK ACCOUNT AANVRAGEN

Op rekening bestellen in onze webshop? Dat kan! meld je aan via onderstaand formulier en we laten het je weten zodra jouw account geactiveerd is :-)