Kerst 2020

Help, de kerst komt eraan!

De kerst is in aantocht! Dit jaar zullen kerstborrels- en feesten helaas klein of niet gevierd worden. Geen kerstborrel, maar wel gezelligheid? De Plantenbox biedt dit jaareinde een uitkomst! 

Nu de maatregelen rondom COVID verder worden aangescherpt zijn bedrijven op zoek naar alternatieven om klanten, relaties en medewerkers te bedanken, welkom te heten, succes te wensen, te feliciteren of het kerstgevoel te geven.

Voor bedrijven 

Laat een blijvende indruk achter en geef een Plantenbox. Een duurzaam cadeau met prachtige groene planten die in een handomdraai in de woonkamer of werkplek staan. Daar word je vrolijk van! 

De Plantenbox heeft een ruime keuze aan thematische cadeauverpakkingen. Voor specifieke wensen kan een custommade thema worden ontwikkeld, met een persoonlijke boodschap of bedrijfslogo. 

blank

Voordelen 

Met de Plantenbox kies je voor een duurzaam cadeau
1. Met respect voor het milieu.
2. Fossielvrij geproduceerd met behulp van zonne-energie en aardwarmte. 
3. Met een belangrijke bijdrage aan de natuur door samenwerking met Adopteer Regenwoud. 
4. Bijzonder lang houdbaar.
5. Groene planten hebben een positief effect op iedere leefruimte; luchtzuiverend, verkoelend en concentratieverhogend. 

blank

Voltreffer 

Vind je het nu toch lastig om een goede keuze te maken en de juiste persoonlijkheid van een plant te matchen met de ontvanger? Kies dan de Plantenbox cadeaubon. Hiermee kan de ontvanger  kiezen voor een passende plant die helemaal past in hun wensen en huis- of tuin stijl. De cadeaubon heeft een hippe uitstraling en wij voorzien deze van jouw boodschap, jawel handgeschreven.