Hooghe Beer 20

2295 MX Kwintsheul

06-22891150

Whatsapp via icoon

info@plantenbox.nl

Binnen een dag antwoord

Kamerplanten online bestellen en gratis versturen

Wil jij iemand eens echt verrassen met een toffe plant of juist je eigen interieur of kantoor een groene make-over geven? Onze webshop is er helemaal op ingericht om een plant cadeau te doen. Deze verpakken we altijd in een superleuke box; de Plantenbox! Het ideale cadeau voor familie die je al een tijdje niet gezien hebt, vrienden die net een nieuw huis hebben, collega’s die je graag wil verrassen of andere relaties. Een kamerplant online bestellen doe je dus eenvoudig bij ons, en wij versturen het ook nog eens gratis via de post! Kies de geschikte cadeauverpakking, een bijpassende pot of mand en voeg er een handgeschreven kaartje aan toe. Wedden dat de ontvanger van de plantenbox versteld zal staan van zijn of haar nieuwe kamerplant? We hebben allerlei groene vrienden in ons assortiment, bekijk onze binnenplanten eenvoudig online vanuit je luie stoel.

Kies jouw themaWhatsApp: 0622891150

Geef een kamerplant cadeau

Wat is er leuker dan een kamerplant cadeau krijgen? Wij verzenden groene kamerplanten per post in een mega hippe en leuke doos, met pot of mand en voorzien van een handgeschreven berichtje. Dit maakt jouw cadeau extra origineel. Kies één van de top 10 kamerplanten, zoals een monstera gatenplant of een onverwoestbare ficus kamerplant. We hebben nog veel meer leuke binnenplanten online in onze webshop!

Kamerplanten van Plantenbox

Kies uit de top 10 kamerplanten

Onze kamerplanten zijn er voor iedereen. Daarom hebben wij in ons assortiment niet alleen mooie exotische kamerplanten, maar ook erg makkelijk te onderhouden easy care kamerplanten die geen speciale aandacht behoeven. Zo is de Monstera plant een erg sterke kamerplant, die ook prima op een wat donkerdere plek kan staan en niet al teveel water nodig heeft. Ook uit de Ficusfamilie hebben wij veel groene huisgenoten in ons assortiment. Jouw plant wordt uitstekend beschermd tijdens het transport dankzij de unieke plantenbox. We vervoeren de kamerplanten rechtopstaand, waardoor de kans op schade nihil is. Niemand wordt natuurlijk blij van een gebroken plant.

De juiste kamerplant op de juiste plek

Kamerplanten zijn er in allerlei vormen en maten en brengen veel sfeer en extra zuurstof in huis. Het is de ideale aanvulling voor elk interieur. Als je een grote groene kamerplant in een lege hoek neerzet, vul je de kamer direct met een natuurlijke sfeer. De juiste plaats van een binnenplant is ook erg belangrijk. De een houdt van veel licht, terwijl een andere soort genoegen neemt met wat halfzon of schaduw. Houd daarom ook rekening met de ruimte waar de plant zal komen te staan. Kies voor groene kamerplanten met een luchtzuiverende werking in de slaapkamer, en ga voor kamerplanten die goed tegen een donkere en vochtige omgeving kunnen voor in de badkamer.


Kies je thema

WELCOME

49,95

THANK YOU

49,95

JUST FOR YOU

49,95

HOORAY

49,95

HAPPY NEW HOME

49,95

HAPPINESS

49,95

GREEN IS HOT

49,95

GOOD LUCK

49,95

GET WELL SOON

49,95

BEST MOM

49,95
0

Adopteer Regenwoud

De Plantenbox werkt samen met stichting Work with Nature. Onze tropische regenwouden verdwijnen in rap tempo en met de bomen gaat een enorme biodiversiteit verloren. Als het aan ons ligt loopt de jaguar straks weer rond in het door ‘Adopteer Regenwoud’ beschermde regenwoud in Costa Rica! De plek waar veel van onze bijzondere planten hun oorsprong kennen. Om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het doel van de stichting – in de komende tien jaar 2.000 hectare regenwoud beschermen – doneren wij bij elke verkochte Plantenbox een bedrag waarmee de grootte van het oppervlak van de doos in het tropisch regenwoud kan worden beschermd. Hoe meer Plantenboxen, hoe sneller we de jaguar kunnen verwelkomen in een veilig leefgebied. Om dit doel te kunnen realiseren steekt de stichting geld in bescherming, herbebossing, educatie en onderzoek.

wij leveren altijd in de avond tussen 17:30 - 22:30

Volg je pakket

ZAKELIJK ACCOUNT AANVRAGEN

Op rekening bestellen in onze webshop? Dat kan! meld je aan via onderstaand formulier en we laten het je weten zodra jouw account geactiveerd is :-)