Kamerplanten online bestellen

HOME-PAGE-DESKTOP

Kamerplanten online bestellen en gratis versturen

Wil jij iemand verrassen met een toffe plant of juist je interieur of kantoor een groene make-over geven? Onze webshop is er helemaal op ingericht om een plant cadeau te doen, deze komt in een superleuke box; de Plantenbox! Het ideale cadeau voor familie die je al een tijdje niet gezien hebt, vrienden die net een nieuw huis hebben, collega’s die je graag wil verrassen of andere relaties. Een kamerplant online bestellen doe je dus eenvoudig bij ons, en wij versturen het ook nog eens gratis! Kies de geschikte cadeauverpakking, pot of mand en voeg er een handgeschreven kaartje aan toe. Wedden dat de ontvanger van de plantenbox versteld zal staan van zijn of haar nieuwe kamerplant? We hebben allerlei groene vrienden in ons assortiment, bekijk onze binnenplanten vanuit je luie stoel.

Kies jouw themaWhatsApp: 0622891150

Geef een kamerplant cadeau

Wat is er leuker dan een kamerplant cadeau krijgen? Wij verzenden groene kamerplanten in een mega hippe en leuke doos, met pot of mand en voorzien van een handgeschreven berichtje. Dit maakt jouw cadeau extra origineel. Kies één van de top 10 kamerplanten, zoals een monstera gatenplant of een onverwoestbare ficus kamerplant. We hebben nog veel meer leuke binnenplanten online in onze webshop!

Kamerplanten van Plantenbox

Kies uit de top 10 kamerplanten

Onze kamerplanten zijn er voor iedereen. Daarom hebben wij in ons assortiment niet alleen mooie exotische kamerplanten, maar ook erg makkelijk te onderhouden kamerplanten die geen special treatment verwachten. Zo is de Monstera plant een erg sterke kamerplant, die ook prima op een wat donkerdere plek kan staan en niet al teveel water nodig heeft. Ook uit de Ficusfamilie hebben wij veel groene huisgenoten in ons assortiment. Jouw plant wordt uitstekend beschermd tijdens het transport dankzij de unieke plantenbox. We vervoeren de kamerplanten rechtopstaand, waardoor de kans op schade nihil is. Niemand wordt natuurlijk blij van een gebroken plant.

De juiste kamerplant op de juiste plek

Kamerplanten zijn er in allerlei vormen en maten en brengen veel sfeer in huis. Het is de ideale aanvulling voor elk interieur. Als je een grote groene kamerplant in een lege hoek neerzet, vul je de kamer direct met een natuurlijke sfeer. De juiste plek van een binnenplant is ook erg belangrijk. De een houdt van veel licht, maar er zijn ook kamerplanten bij die niet zo goed tegen lichtinval kunnen. Houd daarom ook rekening met de ruimte waar de plant zal komen te staan. Kies voor groene kamerplanten met een luchtzuiverende werking in de slaapkamer, en ga voor kamerplanten die goed tegen een donkere en vochtige omgeving kunnen voor in de badkamer.


Kies jouw thema