Hooghe Beer 20

2295 MX Kwintsheul

06-22891150

Whatsapp via icoon

info@plantenbox.nl

Binnen een dag antwoord

Geef een plant als relatiegeschenk

Bonbons en een fles wijn worden al jaren als relatiegeschenk gegeven. Wil jij dit jaar iets anders schenken, waar je gegarandeerd de aandacht mee trekt, duurzaam is en wat niet in de kast verdwijnt? Geef eens een plant als relatiegeschenk cadeau! Het is een origineel en duurzaam cadeau als dank voor een fijne samenwerking, of als kerstpakket voor je medewerkers. Bij Plantenbox bestel je een mooie groene kamerplant in een originele box. Kies een mand of pot erbij en schrijf er een persoonlijk berichtje bij. Wij bezorgen vervolgens de plant gratis bij jouw relatie. We weten vrijwel zeker dat de ontvanger erg enthousiast zal reageren?

Kies jouw themaWhatsApp: 0622891150

Bijzondere relatiegeschenken

Wist je dat een plant als relatiegeschenk als metafoor staat voor groeien? Het symboliseert de groeiende samenwerking tussen jou en je relatie. Daarbij is een plant ook een blijvende herinnering met een luchtzuiverende werking die het kantoor (of huis) siert. Iedere keer als de plant weer water krijgt, wordt er gedacht aan de gever van de plant. Bij Plantenbox kun je kiezen uit verschillende groene sfeermakers. Van de bekende monstera gatenplant, tot een exotische Paradijsvogelbloem, waarvan de bloem de vorm heeft van de kop van een exotische paradijsvogel. Dit bijzondere relatiegeschenk wordt superleuk verpakt en met zorg vervoerd en geleverd. We geven de nieuwe eigenaar van de plant ook wat informatie mee over de verzorging van de plant, zodat deze sowieso langer leveren beschoren is dan de bonbons en de wijn.

Origineel Kerst- of eindejaarsgeschenk

Plant als relatiegeschenk laten bezorgen

Geef een Plantenbox cadeau als Kerst- of eindejaarsgeschenk aan je relatie of medewerkers. Kies een plant uit het assortiment, deel de gegevens met ons en schrijf een persoonlijk bericht voor de ontvanger. Je kunt zelfs, in samenwerking met ons, de verpakking personaliseren met het bedrijfslogo. Wij zorgen ervoor dat de pakketten / relatiegeschenken op het juiste moment worden bezorgd. Een leuke verrassing na dit bewogen jaar waarin we veel thuis hebben gezeten. Hoe leuk is het om dan je interieur op te fleuren met een groen vriendje?

Duurzaam relatiegeschenk bestellen

Wil jij ook per post zo'n uniek en duurzaam relatiegeschenk versturen? Bij Plantenbox hebben we de leukste verpakkingen en maken we er graag een feestje van. De plantenbox kun je gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen waar je maar wilt. In samenspraak kunnen we ook de bezorgdatum vaststellen. Jij laat gegarandeerd een blijvende indruk achter met dit leuke relatiegeschenk!


Kies je thema

WELCOME

49,95

THANK YOU

49,95

JUST FOR YOU

49,95

HOORAY

49,95

HAPPY NEW HOME

49,95

HAPPINESS

49,95

GREEN IS HOT

49,95

GOOD LUCK

49,95

GET WELL SOON

49,95

BEST MOM

49,95
0

Adopteer Regenwoud

De Plantenbox werkt samen met stichting Work with Nature. Onze tropische regenwouden verdwijnen in rap tempo en met de bomen gaat een enorme biodiversiteit verloren. Als het aan ons ligt loopt de jaguar straks weer rond in het door ‘Adopteer Regenwoud’ beschermde regenwoud in Costa Rica! De plek waar veel van onze bijzondere planten hun oorsprong kennen. Om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het doel van de stichting – in de komende tien jaar 2.000 hectare regenwoud beschermen – doneren wij bij elke verkochte Plantenbox een bedrag waarmee de grootte van het oppervlak van de doos in het tropisch regenwoud kan worden beschermd. Hoe meer Plantenboxen, hoe sneller we de jaguar kunnen verwelkomen in een veilig leefgebied. Om dit doel te kunnen realiseren steekt de stichting geld in bescherming, herbebossing, educatie en onderzoek.

wij leveren altijd in de avond tussen 17:30 - 22:30

Volg je pakket

ZAKELIJK ACCOUNT AANVRAGEN

Op rekening bestellen in onze webshop? Dat kan! meld je aan via onderstaand formulier en we laten het je weten zodra jouw account geactiveerd is :-)