Geef een plant als relatiegeschenk

HOME-PAGE-DESKTOP

Geef een plant als relatiegeschenk

Bonbons en een fles wijn worden al jaren als relatiegeschenk gegeven. Wil jij dit jaar iets anders schenken, waar je gegarandeerd de aandacht mee trekt en wat niet in de kast verdwijnt? Geef een plant als relatiegeschenk cadeau! Het is een origineel en duurzaam cadeau als dank voor een fijne samenwerking, of een kerstpakket voor je medewerkers. Bij Plantenbox bestel je een mooie groene kamerplant in een originele box. Kies voor een mand of pot en schrijf er een persoonlijk berichtje bij. Wij bezorgen vervolgens de plant gratis bij jouw relatie. Wedden dat de ontvanger erg enthousiast zal reageren?

Kies jouw themaWhatsApp: 0622891150

Bijzondere relatiegeschenken

Wist je dat een plant als relatiegeschenk als metafoor staat voor groeien? Het symboliseert de groeiende samenwerking tussen jou en je relatie. Daarbij is een plant ook een blijvende herinnering die het kantoor (of huis) siert. Iedere keer als de plant weer water krijgt, wordt er gedacht aan de gever van de plant. Bij Plantenbox kun je kiezen uit verschillende groene sfeermakers. Van de bekende monstera gatenplant, tot een exotische Paradijsvogelbloem, waarvan de bloem de vorm heeft van de kop van een exotische paradijsvogel. Dit bijzondere relatiegeschenk wordt superleuk verpakt en met zorg vervoerd en geleverd. We geven de nieuwe eigenaar van de plant ook wat informatie mee over de verzorging van de plant, zodat ie sowieso langer dan de bonbons en wijn mee gaat.

Origineel Kerst- of eindejaarsgeschenk

Plant als relatiegeschenk laten bezorgen

Geef een Plantenbox cadeau als Kerst- of eindejaarsgeschenk aan je relatie of medewerkers. Kies een plant uit het assortiment, deel de gegevens met ons en schrijf een persoonlijk bericht voor de ontvanger. Je kunt zelfs, in samenwerking met ons, de verpakking personaliseren met het bedrijfslogo. Wij zorgen ervoor dat de pakketten (relatiegeschenken) op het juiste moment worden bezorgd. Een leuke verrassing na dit bewogen jaar waarin we veel thuis hebben gezeten. Hoe leuk is het om dan je interieur op te fleuren met een groen vriendje?

Duurzaam relatiegeschenk bestellen

Wil jij ook per post zo'n uniek en duurzaam relatiegeschenk versturen? Bij Plantenbox hebben we de leukste verpakkingen en maken we er graag een feestje van. De plantenbox kun je gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen waar je maar wilt. In samenspraak kunnen we ook de bezorgdatum vaststellen. Jij laat gegarandeerd een blijvende indruk achter met dit leuke relatiegeschenk!


Kies jouw thema