Geef een housewarming plant cadeau

HOME-PAGE-DESKTOP

Geen inspiratie? Geef een housewarming plant cadeau!

Wijnglazen, fancy bestek, cadeaubonnen van de IKEA of andere woonwinkels geeft iedereen al cadeau bij een housewarming. Ben jij op zoek naar het perfecte housewarming cadeau, maar heb je het nog niet kunnen vinden? Dan hebben wij wat voor je! Een geweldige plant in een nog leukere box, gratis aan huis geleverd: de Plantenbox. Met een housewarming plant verpakt in een toffe doos maak je de kersverse bewoners gegarandeerd blij. Via ons kun je online een plant (in een box) cadeau versturen. Kies een mooie pot of mand en schrijf er een persoonlijk berichtje bij. Wij schrijven dit met de hand op het kaartje voor een extra persoonlijke touch. Met welke groene sfeermaker ga jij je vrienden verrassen? Bekijk ons zorgvuldig samengestelde assortiment van populaire planten.

Kies jouw themaWhatsApp: 0622891150

Een origineel en persoonlijk housewarming cadeau

Er is altijd wel een plant die past bij de nieuwe bewoners. Wij hebben een ruim assortiment met allerlei leuke kamerplanten. We hebben een selectie gemaakt van de meest geliefde groene planten op dit moment, zoals de Monstera gatenplant of een tropische Ficus. Niet alleen de inhoud van de Plantenbox is groen, ook het hele proces verloopt duurzaam. Van kweek tot verzending. Online selecteer je de cadeauverpakking en de plant zelf. Daarnaast maak je het extra persoonlijk door er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen. De Plantenbox wordt vervolgens afgeleverd waar en wanneer jij wilt. Als je het lastig vindt om een keuze te maken voor een plant als housewarming cadeau, kun je ook een cadeaubon geven. Zo kan de ontvanger zelf een plant kiezen, handig hè?

Plant als housewarming cadeau

Een cadeau voor nieuwe woning gratis bezorgd

Bij een nieuw huis horen nieuwe spullen. Maar wat geef je kado aan iemand die een nieuwe woning heeft? Je wilt geen housewarming cadeau geven wat ze al hebben of waar ze niks aan hebben. Met een plant van Plantenbox is het huis meteen een stukje meer af. Een plant zorgt voor een gezellige sfeer, wat nogal eens ontbreekt in een nieuw en leeg huis. Heeft de nieuwe bewoner geen groene vingers? Geen paniek, wij geven ook wat uitleg over de verzorging van de plant. Bovendien hebben we ook hufter proof planten in ons assortiment, die niet zo snel het loodje zullen leggen. We begrijpen heel goed dat dankzij de uitbraak van het coronavirus en de maatregelen het soms onmogelijk is om naar een housewarming te gaan. Gelukkig kun je via ons gratis een plantenbox laten bezorgen als kado voor in het nieuwe huis. Waar wacht je nog op?


Kies jouw thema