Hooghe Beer 20

2295 MX Kwintsheul

06-22891150

Whatsapp via icoon

info@plantenbox.nl

Binnen een dag antwoord

Geen inspiratie ? Geef een housewarming plant cadeau!

Wijnglazen, fancy bestek, cadeaubonnen van de IKEA of andere woonwinkels wordt vaak cadeau gegeven voor de housewarming van een nieuwe woning. Ben jij op zoek naar het perfecte housewarming cadeau, maar heb je het nog niet kunnen vinden? Dan hebben wij wat voor je! Een geweldige plant in een nog leukere box, gratis aan huis geleverd; de Plantenbox. Met een housewarming plant verpakt in een toffe doos maak je de kersverse bewoners gegarandeerd blij. Via ons kun je online een plant (in een box) cadeau versturen. Kies een mooie bijpassende pot of mand en schrijf er een persoonlijk berichtje bij. Wij schrijven dit met de hand op het kaartje voor een extra persoonlijke touch. Met welke groene sfeermaker ga jij je vrienden verrassen? Bekijk ons zorgvuldig samengestelde assortiment van populaire planten.

Kies jouw themaWhatsApp: 0622891150

Een origineel en persoonlijk housewarming cadeau

Er is altijd wel een plant die past bij de nieuwe bewoners. Wij hebben een ruim assortiment met allerlei leuke kamerplanten. We hebben een selectie gemaakt van de meest geliefde groene planten op dit moment, zoals de Monstera gatenplant, een tropische Ficus, een Alocasia of een Philodendron. Niet alleen de inhoud van de Plantenbox is groen, ook het hele proces verloopt duurzaam. Van kweek tot verzending. Online selecteer je de cadeauverpakking en de plant zelf. Daarnaast maak je het extra persoonlijk door er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen. De Plantenbox wordt vervolgens afgeleverd waar en wanneer jij wilt. Als je het lastig vindt om een keuze te maken voor een plant als housewarming cadeau, kun je ook een cadeaubon geven. Zo kan de ontvanger zelf een plant kiezen, handig hè?

Plant als housewarming cadeau

Een cadeau voor nieuwe woning gratis bezorgd

Bij een nieuw huis horen nieuwe spullen. Maar wat geef je kado aan iemand die een nieuwe woning heeft? Je wilt geen cadeau geven wat ze al hebben of waar ze niks aan hebben. Met een plant van Plantenbox is het huis meteen een stukje meer af. Een plant zorgt voor een gezellige en groene sfeer, wat nogal eens ontbreekt in een nieuw en leeg huis. Heeft de nieuwe bewoner geen groene vingers? Geen paniek, wij geven ook wat uitleg over de verzorging van de plant. Bovendien hebben we ook hufter proof planten in ons assortiment, die niet zo snel het loodje zullen leggen. We begrijpen heel goed dat dankzij de uitbraak van het coronavirus en de maatregelen het soms onmogelijk is om naar een housewarming te gaan. Gelukkig kun je bij ons online bestellen en een plantenbox gratis via de post laten bezorgen als kado voor in het nieuwe huis. Waar wacht je nog op?


Kies je thema

WELCOME

49,95

THANK YOU

49,95

JUST FOR YOU

49,95

HOORAY

49,95

HAPPY NEW HOME

49,95

HAPPINESS

49,95

GREEN IS HOT

49,95

GOOD LUCK

49,95

GET WELL SOON

49,95

BEST MOM

49,95
0

Adopteer Regenwoud

De Plantenbox werkt samen met stichting Work with Nature. Onze tropische regenwouden verdwijnen in rap tempo en met de bomen gaat een enorme biodiversiteit verloren. Als het aan ons ligt loopt de jaguar straks weer rond in het door ‘Adopteer Regenwoud’ beschermde regenwoud in Costa Rica! De plek waar veel van onze bijzondere planten hun oorsprong kennen. Om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het doel van de stichting – in de komende tien jaar 2.000 hectare regenwoud beschermen – doneren wij bij elke verkochte Plantenbox een bedrag waarmee de grootte van het oppervlak van de doos in het tropisch regenwoud kan worden beschermd. Hoe meer Plantenboxen, hoe sneller we de jaguar kunnen verwelkomen in een veilig leefgebied. Om dit doel te kunnen realiseren steekt de stichting geld in bescherming, herbebossing, educatie en onderzoek.

wij leveren altijd in de avond tussen 17:30 - 22:30

Volg je pakket

ZAKELIJK ACCOUNT AANVRAGEN

Op rekening bestellen in onze webshop? Dat kan! meld je aan via onderstaand formulier en we laten het je weten zodra jouw account geactiveerd is :-)