Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

De website werkt simpel. Kwekers Joost & Freek hebben verschillende thema’s bedacht met een breed assortiment planten. Selecteer het thema waar jij of de ontvanger blij van wordt, kies de grootte van de Plantenbox (medium of large) en voeg een persoonlijke boodschap toe wanneer je de Plantenbox aan iemand cadeau doet. Plaats jouw bestelling door je gegevens in te vullen en de betaalmogelijkheid te selecteren. Wanneer je bestelling geslaagd is, ontvang je een orderbevestiging per email. Zodra we jouw Plantenbox(en) hebben ingepakt ontvang je een email met een Track & Trace code, zodat je jouw bestelling kunt volgen.

Kan ik ook een Plantenbox bestellen voor een ander?

Jazeker. Een Plantenbox is leuk om te geven, maar vooral leuk om te krijgen. Je kunt bij het plaatsen van de bestelling het verzendadres van de ontvanger invullen. Zorg dat je alleen het verzendadres van de ontvanger invult, niet het factuur- en emailadres. 

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen

Neem contact met ons op via Email of Whatsapp en we controleren in ons systeem of jouw bestelling goed is doorgekomen. Check ook even je spambox, dit is een extra beveiligde map in je mailbox.