Hooghe Beer 20

2295 MX Kwintsheul

06-22891150

Whatsapp via icoon

info@plantenbox.nl

Binnen een dag antwoord

Diverse buitenplanten online kopen doe je bij Plantenbox

De lente en zomer staan weer voor de deur en dat betekent dat jij de bloemetjes buiten kunt gaan zetten, letterlijk. Via Plantenbox kun je naast de originele kamerplanten ook diverse buitenplanten online kopen. En ja, ook deze komen in een schitterende box die leuk is om cadeau te doen, aan een ander of aan jezelf. Dit seizoen hebben we wederom duurzaam gekweekte planten die niet alleen mooi zijn voor het oog, maar ook absoluut ver-ruk-ke-lijk ruiken. Fleur je tuin, terras of balkon op met onze duurzame en toffe planten. Ze worden gratis bij je thuis bezorgd, wel zo corona-proof en goedkoop!

Kies jouw themaWhatsApp: 0622891150

Fleurige en geurende planten voor buiten

Heb jij altijd al je balkon of tuin willen opfleuren met wat fraaie (en duurzaam gekweekte) planten? Grijp dan nu je kans, want het was nog nooit zo makkelijk geweest om dit te doen. We hebben namelijk alvast het nodige voorwerk voor je gedaan en een aantal buitenplanten in een fleurige box samengesteld. Wil jij je omgeven met kleurrijke planten? Kies dan bijvoorbeeld voor de Purple Love box en tover jouw paradijsje om tot een paarse oase aan buitenplanten. Of wil jij je omgeven met het gezoem van de vrolijke bestuivers? Kies dan voor de Buzzy Bee box en help de bijen overleven in ons landje. Neem een kijkje in ons assortiment van seizoen boxen en ga voor de buitenplanten box waar jij blij van wordt en wie weet word je binnenkort omgeven door allemaal fladderende en dartele vlinders. Wij leveren de box via de post gratis tot aan je deur, inclusief een beetje voeding (potgrond) voor je nieuwe vriendjes. Geef je een vriend of vriendin deze buitenplanten box cadeau? Dan doen we er gratis een handgeschreven boodschap bij voor een éxtra persoonlijke touch.

Top 10 tuinplanten lijst

Wist je dat meer dan 95% van de eengezinswoningen in ons land beschikt over een eigen tuin of balkon? En wie wil er nou genieten van de buitenlucht in een achtertuin die alleen maar betegeld is? Nee, dat is inderdaad geen fraai gezicht en ook nog eens slecht voor de omgeving. Kies daarom voor lekker geurende planten of mediterrane planten in je achtertuin, balkon of terras en fleur de boel een beetje op. Je hoeft niet eens je handen uit de mouwen te steken. Nou ja, je moet de buitenplanten online kopen en wij bezorgen ze gratis bij je aan huis. Je tuin makkers komen in een schitterende box waar we ze veilig in transporteren. We hebben een aantal seizoen boxen voor je samengesteld waar je uit kunt kiezen, gebaseerd op de top 10 tuinplanten lijst van Nederland. Denk aan de welbekende fuchsia buitenplant de hortensia, de basilicum plant of de paradijsvogel plant (ook wel de Strelitzia Nicolai).


Kies je thema

WELCOME

49,95

THANK YOU

49,95

JUST FOR YOU

49,95

HOORAY

49,95

HAPPY NEW HOME

49,95

HAPPINESS

49,95

GREEN IS HOT

49,95

GOOD LUCK

49,95

GET WELL SOON

49,95

BEST MOM

49,95
0

Adopteer Regenwoud

De Plantenbox werkt samen met stichting Work with Nature. Onze tropische regenwouden verdwijnen in rap tempo en met de bomen gaat een enorme biodiversiteit verloren. Als het aan ons ligt loopt de jaguar straks weer rond in het door ‘Adopteer Regenwoud’ beschermde regenwoud in Costa Rica! De plek waar veel van onze bijzondere planten hun oorsprong kennen. Om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het doel van de stichting – in de komende tien jaar 2.000 hectare regenwoud beschermen – doneren wij bij elke verkochte Plantenbox een bedrag waarmee de grootte van het oppervlak van de doos in het tropisch regenwoud kan worden beschermd. Hoe meer Plantenboxen, hoe sneller we de jaguar kunnen verwelkomen in een veilig leefgebied. Om dit doel te kunnen realiseren steekt de stichting geld in bescherming, herbebossing, educatie en onderzoek.

wij leveren altijd in de avond tussen 17:30 - 22:30

Volg je pakket

ZAKELIJK ACCOUNT AANVRAGEN

Op rekening bestellen in onze webshop? Dat kan! meld je aan via onderstaand formulier en we laten het je weten zodra jouw account geactiveerd is :-)